Wednesday, January 25, 2012

Seg morgon

Idag när jag klev upp var det en sån där morgon då man egentligen inte är anmärkningsvärt trött men man ändå mest bara vill gå och lägga sej igen. Halvtung och seg morgon med andra ord.
Om en stund är det dags att gå till skolan igen. Dyker det inte upp någon komplicerad uppgift eller dylikt så får nog eftermiddagen bli arbetsfri. Det vore skönt. Kanske skulle jag rentav återuppliva förra vårterminens grej och sova lite när jag kommer hem.
Närå, nåt sovande (mer än möjligtvis någon kort tillnickning) blir det nog inte när jag kommer hem. Anledningen till att det blev så i början av förra vårterminen var ju att jag då för första gången på rätt länge behövde gå upp tidigt på mornarna och masa mej iväg till skolan (hade ju bara läst distanskurser under hösten). Jag var helt enkelt sjukt ovan att gå upp tidigt och i och med det var jag galet trött när jag kom hem. Nu är jag mer van att kliva upp på mornarna och är därmed inte lika trött när jag kommer hem (eller på föreläsningarna för den delen).
För övrigt har det snöat lite till under natten och nu är det härlgit vintrigt utanför fönstret. Jag gillart. Är det vinter ska det vara vinter och inte massa regn och plusgrader och jox.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home