Thursday, March 22, 2012

Denna dag

Redovisningen idag gick bra. Varken vår opponent eller vår lärare hade särskilt mycket att anmärka på varken om redovisningen eller affärsplanen. Det är ju bra. Sen lyckades jag dessutom smyga in ett litet bus i redovisningen då jag imorse la till en bild på slutet som mina gruppkollegor inte visste om. Sånt är ju alltid kul.
Ett par grejer fick vi dock som skulle korrigeras så det tog vi tag i direkt efter seminariet för att få det gjort. Lika bra att vi fick det ur världen liksom. Dock måste jag säga att man känner sej rätt opepp på reflektionsrapporten som måste skrivas under helgen. Den hade varit väldigt skötn att slippa. Speciellt med tanke på att dte mesta tyder på kanonväder under helgen och man nog mest kommer vara sugen på att sitta i solen och dricka vin. Men där får man ha lite självdisciplin helt enkelt.
På tla om kanonväder så är det precis vad det har varit idag. Lite synd att man varit tvungen att sitta på skolan hela dagen. Vi gick dock ut och satte oss en stund på lunchen så lite sol fick man i alla fall.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home