Tuesday, May 15, 2012

Angenäm upplevelse

Besöket hos frisören/barberaren gick bra. Kom därifrån med nyklippt hår och betydlgit mindre skägg. Från ett par decimeter till några millimeter, bara sådär. Kändes rätt märklgit först att se sig utan skägg (och att kunna se formen på ansiktet) men nu har man börjat vänja sej ändå. Dock märker man när man äter och sånt att man delvis anpassat sina rörelser efter att man har haft ett skägg man inte velat lägga i maten, och en mustasch man fått försöka hålla borta från munnen bäst det går. Så lite ovant, men jag måste säga att det blev bra. Dock kommer det inga bilder för sedan blogger bytte design har jag haft problem med att ladda upp bilder. Ni får helt enkelt vänta tills imorgon då det kommer dyka upp bilder på twitter (att det dröjer till imorgon beror på att jag först tänkt se mina klasskamraters reaktion när de får se mig utan skägget).

Var för övrigt en intressant, och ganska angenäm upplevelse att fixa skägget på salong. Vet inte riktigt vad jag ska säga om det, men det var trevligt och resultatet blev bra.
För övrigt var hon som klippte och rakade mej typ världsmästare på att massera in schampo i håret. Och när hon fixade mustaschen stod hon så nära att man inte visste riktigt var man skulle titta, jag tittade upp i taket för att undvika att det skulle uppfattas som att jag stirrade henne rakt i ögonen.

Skolarbetet idag har också gått rätt bra. Vi läste uppsatsen vi ska opponera på och hittade en del grejer som vi kan ta upp på morgondagens seminarie. Som vi hade tänkt alltså.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home