Friday, July 20, 2012

Lite väder

När jag hade ätit förut kom lite åska. Då stoppade jag hörlurarna i öronen och satte mej och läste tidningen. Efter en stund tog jag ur hörlurarna ur öronen och då hade det slutat åska. En stund senare kom en riktigt rejäl regnskur. Det regnade så mycket att det på riktigt gick vågor på gatan här utanför när det blåste. Helt galet. Sen satte jag mig och tittade på Macken och åt jordgubbar med glass.

Har för övrigt haft lägenheten/huset för mig själv under eftermiddagen och kvällen. Detta eftersom morsan och farsan är på 50-årsfest ute på landet. Fick skjutsa dom och ett par grannar till Västra Lonntorp (låter väl som en himla spännande plats?) vid tretiden. Har för övrigt ägnat en del av tiden jag haft för mig själv åt att rodda ihop en liten opretentiös utgång imorrn. Ska gå ut och äta och ta några glas med gamla vänner är tanken (ja, jag är medveten om hur vuxet det låter). Eftersom jag antagligen åker tillbaka till Kalmar nästa helg var det liksom dags att få ihop något nu.

En annan sak som kan nämnas är att det gick fett bra att köra bil när jag skjutsade föräldrarna och så. Första gången på jag vet inte hur länge jag körde landsväg. Dessutom fick jag köra lite grusväg, det gör man ju inte till vardagsdirekt (jag bruakr visserligen inte köra bil överhuvudtaget till vardags men ni fattar vad jag menar).

0 Comments:

Post a Comment

<< Home