Friday, August 24, 2012

IKEA-kursen är slut och studietiden är över

Så är man inte student längre då. Känns lite märkligt är klart, men tror inte riktigt att insikten sjunkit in ännu. Lär nog ha anledning att återkomma i frågan.

Dagen har hur som helst gått fint. Presentationen för IKEA gick bra, men självkritisk som man är hittar man naturlgitvis alltid något man själv hade kunnat göra bättre. Men ja, de verkade gilla vår produkt och så. Så det återstår väl att se om de bestämmer sig för att gå vidare med den. Vore onekligen roligt om de gjorde det.
När presentationerna och allt var avklarat var så kursen över. Eller ja, inte direkt efter just presentationerna kanske. Lärarna och IKEA hann även diskutera lite och komma med lite feedback innan det var över. Och innan vi lämnade salen vidtog lite prat med lärare och IKEA-folk och sånt om vad man tyckt om kursen och vad som väntar härnäst (för min del: jobbsök) och så. Fick bland annat höra från en av ekonomilärarna på kursen att jag tydligen är grym på att skriva, sånt är ju alltid kul att höra.
Efter att ha städat lite i rummet vi använt när vi arbetat blev det dock ett himla hastigt (och delvis faktiskt rätt märkligt) avsked från gruppen och andra från kursen eftersom jag var tvungen att skynds ut till en buss. Hade väl kanske varit på sin plats att göra det mer rejält med typ kramar och lyckönskningar, men mer än handslag och "bra jobbat" hanns inte riktigt med. Blev liksom väldigt bråttom på slutet. Lyckades dock missa bussjäkeln med ett par sekunder, som tur var var dock nästa buss någon minut tidig ner till stationen så jag hann precis med tåget hem ändå.
Var hemma strax före åtta. Gjorde mat och har sen mest tagit det lugnt. Är av förklarliga skäl lite trött.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home