Monday, November 19, 2012

Nyklippt

Ringde strax efter lunchtid för att beställa klipptid. Fick en tid senare under eftermiddagen. Så nu sitter jag här nyklippt och nyrakad. Lite halvt oväntat sådär. I och med att jag var iväg till frisören på eftermiddan blev det här för övrigt en rktig promenaddag. Tog nämligen en tur fram och tillbaka till giraffen i förmiddags. Så mycket motion var längesen jag fick under en och samma dag.

Men nåväl, när jag gick till giraffen stod det plötsligt två kor i en inhängad bredvid vägen. Kanske inte jätteförvånande med tanke på att det var precis vid Skälby (ni som inte är bekanta med Kalmar får googla vad Skälby är), men ändå. Bör dock kanske tilläggas att det inte var första gången jag sett kor där. De har varit där ett antal gånger när jag passerat förbi på sistone. Det som är mystiskt är dock att de med undantag för idag bara varit där när jag passerat på till giraffen, på hemvägen (typ en halvtimme senare) har de varit försvunna.

För övrigt kan det säkert framstå som orimligt att jag lägger pengar på att få skägget trimmat nu när jag itne haft någon inkomst alls sedan i somras. Men äsch, lite måste man kosta på sig.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home