Saturday, March 09, 2013

Finaltankar

Så Yohio har alltså seglat upp som favorit inför kvällen. Jag tror inte att han vinner. Jag vet inte riktigt vad det är, men något säger mig att han inte kommer ta hem segern. Men framförallt hoppas jag att han inte gör det. Varför? Först och främst tycker jag hans låt är rätt rutten, fullkomligt intetsägande liksom. Sen tycker jag att han gjort ett rätt osympatiskt och lite smådrygt intryck i de intervjuer och dylikt jag hört. Och så är det ju naturligtvis helgerån att döpa en låt till Heartbreak Hotel, det är lite som att göra en film och döpa den till Persona.

Vem tror jag då vinner? Nu har jag visserligen som tradition att inte tippa finalen, men i år har jag ärligt talat ingen aning utan det känns som det kan gå nästan hur som helst. Det enda jag vågar säga är att Ravaillacz, State of Drama eller Louise Hoffsten med väldigt stor sannolikhet inte kommer vinna. Skulle dock inte bli förvånad om Ralf Gyllenhammar tar hem det, han har ju trots allt startnummer sex...

Själv har jag nog ingen riktigt favorit ikväll. Däremot har jag ett gäng bidrag som jag innerligt hoppas inte vinner. Men vilka det är får ni gissa själva.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home