Tuesday, September 01, 2015

Kul träningsmatch

Var på hockey ikväll. Träningsmatch mot AIK. Kul match, ovanligt bra och med ovanligt mycket hetta för att vara en träningsmatch. Och så vann BIK. Och var det klart bästa laget. Bara en sån sak. Fast som vanligt när det är träningsmatcher ska man inte lägga för stor vikt vid matchbild eller resultat. Det kan ju skilja en del i träningsupplägg och så vidare fram till seriestarten, och sånt kan ju påverka en hel del. Har du en vecka med tunga jäkla grispass är du ju antagligen tyngre i benen än om du ägnat senaste veckan åt spelövningar eller att gnugga PP.

Kan väl dock konstateras att nummer 23 i AIK nog kan bli en spelare man älskar att hata till vintern. Mycket tjafs och gruff och grejer kring honom. Tror för övrigt att han kan få höra en del om starka ben eller bentrötthet eller liknande från läktaren i Nobelhallen i vinter. Var inte mer publik idag än att man stundtals hörde vad spelarna ropade till varandra på isen, och efter att BIK fått någon hakningsutvisning stod han vid Bofors bås och hojtade om att han hade så starka ben. Så när han en stund senare var inblandad i ett gruff och ramlade omkull var det naturligtvis en hel del kommentarer i stil med "han blev väl trött i de där starka benen". Och ja, det var mycket roligare om man var där.

Har även kokat en gryta i crockpoten. Ytterligare en magnifik jävla gryta. Jag är ett geni på grytor. Blev för övrigt en inte oansenlig bit kött kvar, så funderar på att eventuellt låta någon sorts variant av pulled pork stå och puttra över natten. Blir väl ingen riktigt riktig pulled pork i så fall dock, utan jag får röra ihop lite vad jag har hemma och se vad det blir. Typ lite vin, lök, vitlök, paprika, diverse kryddor. Får se vad jag har i skåpen helt enkelt.

I övrigt har dagen varit rätt lugn.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home