Thursday, August 03, 2017

Ispremiär och puttepepp

Var på BIK:s officiella ispremiär tidigare i kväll. Det var trevligt. Börjar bli något av en tradition såhär kring månadsskiftet juli-augusti. Alltid lika härligt att känna dofterna och se den nyspolade isen såhär första gången man kommer in i hallen för säsongen.
Vad som hände nere på isen finns väl dock inte att säga så mycket om. Det var ungefär som det brukar. Lite skicklighetstävlingar, några straffar, lite tvåmål. Däremot kan vi konstatera att den nye nordamerikanske målvakten har lagets i särklass bästa skägg. Ingen annan är ens i närheten i det avseendet. Upptäckte även att ett av nyförvärven har flyttat in rakt över gården (sannolikt i ni vet vilken lägenhet då det så vitt jag lagt märke till inte är någon annan som flyttat därifrån under våren eller sommaren, vad nu det har med saken att göra). Det är ju lite fränt ändå. Kan också tilläggas att det var det blå laget som vann.
I hallen var det sig annars likt. Lite förvånande då jag har ett bestämt minne av att jag hört att logerna skulle byggas om och att det skulle tillkomma ytterligare en loge på långsidan. Fast det är klart, de kanske räknar med att sparka igång det bygget typ nu och ha det klart lagom till seriestarten. Jag vet inte. Så får vi väl se också hur det blir med den där asfalteringen av parkeringen som jag vill minnas att det redan för ett år sedan sades skulle göras till den här säsongen.

Nu byter vi ämne. I morgon är det dags för Putte i Parken. Det ska bli roligt. Finns en del gött att se, och även om det på grund av gratiskonceptet antagligen kommer vara lite mer folkligt, festligt och fullsatt än annars är det kul bara att gå på festival igen. Av olika anledningar har jag ju inte riktigt lyckats komma iväg på något de senaste åren.
Imorgon ska jag se Litte Jinder, Maia Hirasawa, INVSN och Rebecca & Fiona. Ser allra mest fram emot Little Jinder. Dels för att jag tycker hon är svinbra, men också för att jag av någon anledning aldrig lyckats se henne live tidigare. Lite synd dock att hon ska spela först av alla på hela festivalen. En ära att få öppna visserligen, men rent spontant tror jag att hon hade kommit bättre till sin rätt lite senare på kvällen, i skymning eller mörker. Men jag ska inte klaga. Ska bli fett att se henne oavsett speltid.
Vad jag ska se på lördag återkommer jag till då.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home