Monday, June 01, 2020

Fått saker gjorda

Har fått det jag hade tänkt få gjort gjort. Eller well, jag har inte kommit mig för att installera om swish, men annars så. Webbläsaren är alltså till sist uppdaterad. Det är väl bra, men det tar ju ett tag att vänja sig med annan design och lite nya funktioner och så, dock drygt att min statistik på ett par kortspel jag då och då lagt någon minut på inte följde med i "flytten". Men det är väl som det är. Allra drygast är egentligen att jag nu måste dras med den nya designen på twitter. Den är hemsk. Faktiskt en av anledningarna till att jag så länge dragit mig för att uppdatera. Fattar inte poängen, det var ju bra som det var.

I morgon ska hag hur som helst i väg på reportageresa igen. Blir en tur till Lindesberg för att göra reportage om en handelsträdgård. Handelsträdgårdskorrespondenten rider igen, eller nåt. Ska även i väg till ytterligare en handelsträdgård senare i veckan. Sedan borde just det området vara ganska färdigt för i år.

Har även börjat på årets Summer Party-spellista. Har faktiskt lyckats peta in omkring hälften av låtarna redan. Så snabbt har det nog inte gått att komma så långt i låtvalen någon gång. Sedan lär det nog gå betydligt trögare under resten av veckan då jag kommer ha rätt mycket annat att stå i, men då är det ju bra att ha haft en bra start. Tror det kommer bli en bra lista i år också. Av förklarliga skäl inte riktigt lika hittig som förra årets jubileumsupplaga med lite best of-tema, men bra. Gäller bara att de låtval som återstår blir bra och att jag får till låtordningen. Jaja, jag har ju ett tag på mig. Den blir ju publik först till midsommar.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home