Monday, June 19, 2006

Festivalen

Här komemr en lite mer detaljerad beskrivning om avd som hände på festivalen. JAg börjar med lite kommentarer om dom spelningar jag såg (scen inom parantes).

Torsdag:
Amadou & Mariam (pampas): Trevlig spelning att börja sitt festivalande med, det avr bra. Tråkigt bara att mina kamrater inte tyckte detsamma.
Quit your dayjob (stora dans): Väldigt bra spelning, en av den här festivalens bästa. Svettigt, röjigt och jävligt bra helt enkelt.
Cat5 (teater): Helt okej spelning men man blev ju lite besviken när dom hade skipapt hotpants och synkroniserad dans.
Within Temptation (pampas): Inte min typ av musik alls. Det räcker så.
The Cardigans (Hawaii): Såg inte hela spelningen men det jag såg var stabilt. Allsången i you're the storm var mäktig.
The Sounds (pampas): Inte särskilt bra. The Sounds är aldrig bra.

Fredag:
Lou Reed (hawaii): Kul att kunna säga att man har sett. Tråkig spelning dock, gick efter halva då vi inte orkade stå kvar i den heta solen.
The Soundtrack of our lives (pampas): En bra spelning med ett bra band. Mer behöver liksom inte sägas.
The Strokes (hawaii): En förvånansvärt bra spelning då Strokes har rykte om sej att vara ett väldigt tråkigt liveband. Ska man döma det efter den konserten så är det ryktet väldigt oförtjänt, en bra spelnng liksom.
HIM (hawaii): Inte min typ av musik, och inte blev upplevelsen bättre av att man stog fastkdjad vid ett träd hela spelningen heller.
Babyshambles (pampas): Konkurrerar med qyd om att avra festivalens bästa spelning. Fuck forever var fabulös. Synd bara att medias fokus hamnade på annat än själva spelningen.

Lördag:
Dia Psalma (atlantis): Inte min musiksmak men en av mina polare ville se dom så då hängde jag så klart på. Såg dock inet så mycket av spelningen eftersom vi hamande tokigt långt från scen.
Martha Wainwright (pampas): Mycket trevlig spelning. Efter babyshambles och qyd så avr det nog den bästa spelningen på festivalen.
Alice in Chains (atlantis): återigen något som inte riktigt är min stil men som en kompis ville se. Helt okej konsert, hade nog vart roligare om jag ahde haft lite bättre koll på bandet.
Backyard Babies (pampas): En stabil rock'n'roll kosnert. Som vanligt med BB får ma nväl nästan säga.
In Flames (hawaii): Metal är liksom inte min grej alls. Men för att hitta något positivt så är det ju alltid trevligt med lite fyrverkerier.

Sen såg jag inget mer på festivalen. Dom jag skulle vilja ha sett emn missade var montt mardié, the brian jonestown massacre, circulus och the gossip.

Men nu orkar jag inet skriva mer så fler festivalhistorier komeemr imorrn eller nått sånt.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home