Tuesday, June 27, 2006

press med mera

Idag vakande jag vid tio i ett av att telefonen ringde. Det var Krurien som ville att jag och så många frå nstyrelsen som möjligt skulle komma dit. Så jag och Fredrik traskade iväg och belv intervjuade. Innan jag hade hunnit dit ringde dock telefonen ige, det var KT. Dom ville också ha en intervju men dom ställde dom flesta av sina frågor via telefon, fast även dom ville att vi skulle komam dit ett tag.
När vi var på kuriren så bestämdes det att deras fotograf skulle komma hem till mej på eftermiddagen för att ta lite bilder på styrelsen. Vi besvarade även journalistens frågor när vi var där. Sedan gick vi till KT, där pratade vi med reportern en liten stund och sedan gick vi ner i källarn för att ta lite foton på mej och Fredrik.
Strax för fem kom resten av styrelsen hem till mej för korttagningen och lite senare anlände fotografen. Det var rätt skoj att posera faktiskt. Sedan var dagens pressaktiviteter klara. Imorgon får vi se resultatet, tills dess kan ni roa er med denna lysande artikel hos kanon.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home