Tuesday, November 28, 2006

Fullt upp

Idag har jag varit riktigt flitig och duktig. Jag gick upp vid nio för att gå till folkhögskolan och säga hej och tack (jag får ju inte vara med i projektet längre än till torsdag säger arbetsförmedlingen), men jag ringde dit upp för att kolla så att han jag skulle prata med var inne och så där eftersom det känns rätt onödigt att gå hla den vägen om han inte skulle vara där, men han var lite upptagen så jag skulle komma dit vid tvåtiden istället. Då suckade jag lite över att jag hade gått upp så tidigt helt i onödan. Då gick jag hur osm helst upp på stan och handlade lite, bara för att upptäcka att jag hade glömt lappen med bokningsnumret för farsans teaterbiljetter hemma så dom kunde jag ju inte hämta ut.
Dessutom hade dom inte kakao på willys så man fick lite småpanik ifall det vi hade hemam skulel räcka till mian kladdkakemuffins. Som tur är gjorde det det och jag kunde baka utan några större problem. Det blev väldigt smarrigt kan jag säga.
Sen gick jag då upp till folkhögskolan, dock redan vid halv två eftersom han ringde igen och undrade om jag inet kunde komma dit lite tidigare. Det gick bra där uppe och det var sista gången jag var där (nästan lite sorgligt).
Så kom jag hem och gick rakt in i badrummet för att duscha och för att raka mej. Det kändes väldigt bra att raka av sej skägget faktiskt, är ju nästan fyra veckor sen jag rakade mej sist.
Sen etfer dte har jag fått lite småjox fixat, tillexempel ett medlemskort ifyllt och lite sånt. Sen fick ja gäntligen en lucka för att kolla mejlen, men jag hade inte fått några roliga mejl tyvärr, bara massa reklam typ.
Nu ska jag värma mej en tallrik soppa i micron tänkte jag, är sjukt hungrig. Tror det får bli ett par ostmackor också. Men ikväll lär det inte bli ngåra problem att somna i alla fall, känner mej redan lite trött.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

kladdkakemuffins. <3

6:30 PM  
Blogger Nicklas R said...

ja nu fattas bara citronspriten ;)

12:45 AM  

Post a Comment

<< Home