Sunday, November 05, 2006

Partyt igår

Det var en rolig fest igår och här följer en lite redogörelse för det som hände under kvällen.
Vi åkte härifrån vid halv sex tiden igår kväll och i bilen lyssnade vi på skivan "så svenskt", den var väl inte särskilt bra egentligen men det blev ändå lite förfestkänsla när låtar som ge mej en öl, flottarkärlek och livet är en fest gick på.
När vi kom till örebro så körde vi fel först och fick åka runt och leta lite efter vart vi skulle köra. Men tillslut kom vi fram och det var dags för festen att börja. Den första ölen öppnades ganska omgående och sen drack man ett par till av bara farten. Sen när festen hade hållit på ett tag med öldrickande och musiklyssnade (dom spelade liksom London Calling, den är fantastisk) och allt sånt där så ringde jag så det utlovade fyllesamtalet till Emma. Jag minns dock inte så mycket av själva samtalet men det var väl som fyllesamtal brukar vara typ. Och så har jag för mej att det var ganska många av festdeltagarna som pratade (bland annat blev det lite förvirrat när Emma pratade med Emma och en trdje Emma stod precis brevid).
Under festen var det en av dom som var där som drack väldigt ogoda (man får ju inte säga äckligt enligt sveriges hemkunskapslärare) drinkar, hon blandade rödvin, vatten och cola. Det var som sagt inte gott.
Hur som helst så höll festen på ett tag till och sen kom värdinnans föräldrar hem ungefär samtidigt som ölen tog slut så ungefär då åkte vi hem igen. Men fyllehungriga som vi var (eller ja, jag och fredrik var fyllehungriga men micke var bara hungrig ändå) så stannade vi till vid Valentinos när vi kom fram till Karlskoga. Vi kom dit strax efter 2 vilket betyder den värsta rusningen på Valentinos, men det var rätt kul för man träffade rätt myckt folk man inte träffat på länge, lite gamla klasskamrater från gymnasiet och så där bland annat.
Sen kom jag hem och gick och la mej och sen vakande jag för nån timme sen och upptäckte att jag inte var bakfull alls, det var trevligt.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home