Monday, December 25, 2006

Hur julfirandet fortlöpte

Så igår var det då julafton, det var en väldigt trevlig dag måste jag säga. Farmor, Farfar, My och Prozac kom hit vid tre ungefär och så tittade vi på Kalle Anka, sen upptäckte vi att farmor hade glömt att ta med sillen så då fick jag skjutsa hem henne för att hätma det där. När vi kom tillbaka ficxk vi dock sånna problem med att parkera att vi fick gå upp och hätma farsan så han fick parker bilen.
Sen när vi hade hämtat det så åt vi, det smakade som alltd bra och alla blev proppmätta. Efter det satt vi och chillade i vardagsrummet ett tag och farsan och farfar gick ut med prozac. När dom kom tillbaka så fortsatte vi att mest abra sitta och ha trevligt en stund innan det var dags för julklappsutdelningen. I år agerade farsan julklappsutdelare och alla paket blev utdelade enligt ordning. Sedan var det då dags för pketöppningen, jag började och hitatde följande i mina paket: ett bälte, ett par svarta manchetserbyxor, fyra tröjor (i olika paket dock), en bok om John Lennon, en chokladask (som det dessutom låg två femhundringar i), ett par muggar, en flaska deo, en billott (så i slutet av april kan jag bli ägare av en sprillans chevrolet) och naturligtvis en liten bunt skivor. Dom skivor jag fick var Moneybrother-Pengabrorsan, best of The Doors, Andreas Mattsson-The Lawlessness of the ruling classes samt White Stripes-De Stijl.
Dom julklapparna avr jag väldigt nöjd med. Vad dom andra fick kommer jag inte riktigt ihåg men alla blev glada för det dom fick i alla fall och det är ju huvudsaken. Kan säga att farsan blev väldigt glad för sin Magnus Hedman-calvados.
Efter att vi var färdiga med julklapparna var det fikatajm och vi fikade. Det blev kakor och must, men jag orkade bara äta typ två kakor för jag var fortfarande mätt efter maten (är det ett tecken på att man har blivit vuxen?). Märkte att dom fyrkantiga chokladkakorna vi får av farmor avrje år var lite mörkare än dom brukar men dom var goda nu också, måste dock prova en frusen innan jag kan ge ett fullständigt utlåtande.
Efter fikat så gjrode vi inet så mycket mer och farmor, farfar, My och Prozac gick hem. Då satte vi oss i vardagsrumemt en stund och abra tog det lugnt och julnjöt lite. Men efter en studn ville Malin spela spel så då spelade vi först värsta språket (jag kom bara tvåa trots att jag hade flest bokstavsbrickor, det avr surt) och sen skulel vi psela ett spel som vi inte ens visste att vi hade utan mrosan hittade det helt oöppnat i ett skåp. Det hette charad, men av någon anledning så skulle man inte alls göra charader utan man skulle rita. Det var toksvårt, aldels för svårt faktiskt så efter en stund började vi göra som spelet hette och gjorde charader på det so mtofg på korten istället. Det var också toksvårt men det var roliagre än att sitta och titta på någon som ritar åtminstone. Under en av charaderna slog jag i armbågen i en dörrkarm och te grö fotfarande ont, men det är nog ingen fara.
Efter det började folk gå och lägga sej och så också jag, då var klockan vid halv tre, sen sov jag tills idag.

Och ppå tal om något helt annat så har jag lyssnat igenom Uncutskivan nu, den var bra. Vilken låt som var bäst vet jag inte riktigt men dte var en bra samlingsskiva.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home