Friday, February 16, 2007

Funderingar på fredagkvällen

Fick ett väldigt fint erbjudande från den mycket fina tidningen Sonic idag, funderar på att anta erbjudandet faktiskt för jag kommer ju köpa tidningen i vilket fall. Me nvi får se, känns ju inet så kul att skicka iväg 300 spänn på en gång liksom (även fast man vet att man sparar pengar på det i längden).
Sen har jag diskuterat en liten omorganisation av klubben med ett par av dom andra i styrelsen också, jag tänkte liksom att vi skulle dela upp ansvarsområdena mellan oss lite (men mer än så om hur organisationen troligtvis kommer se ut berättar jag inte). Anledningarna till det är att jag tror det vore bra om vi delade upp ansvaret lite mer mellan oss, om inte annat så för att man ofta tycker sånt här är roligare ju mer ansvar man har. Dessutom blir det i längden ohållbart om jag ska ha ansvaret för att varenda liten detalj ska funka, fortsätter det så kommer jag ju förr eller senare bli mer eller mindre utbränd i huvudet liksom. Eller det kanske är att överdriva men ni förstår vad jag menar, en person kan liksom inte ha koll på precis allting.
Men nog om det, jag tror alla förstår vad jag menar ändå.

Men på tal om något helt annat så har idag bara ätit god mat. Först blev det fläskfilé med potatis, det var mums. Och senare på kvällen blev det en god köttbullesmörgås, mums det också.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home