Tuesday, February 20, 2007

Hultsfred släpper nytt

Jaha då har det släppts liet fler artister då, nämligen förljande:

Korn (US), FLogging Molly (US), Amy Winehouse (UK), Sahara Hotnights (S), Säkert! (S), Roky Erickson (US), Aiden (US), Lamb of god (US), Tingsek (S), Gorilla Biscuits (US), Does It Offend You, Yeah? (UK), Boys Noize (DE), Unearth (US), Client (UK), Tunng (UK), The lionheart brothers (N), Taxi, Taxi! (S), Juvelen (S), Avatar (S), Detektivbyrån (S)

Återigen ett trist släpp. Och att Korn är bokat igen är ju bara usch, det finns knappast något värre (eller jo det gör det men Korn finns helt klart på listan över dom sämsta bokningarna någonsin).
Säkert! är dock en strålande bokning, helt klart bästa bokningen hittills i år. Juvelen är också det en mycket bra bokning, hans Hanna är ju en fantastisk låt. Sahara Hotnights är även det en rätt bra bokning även om den var ganska väntad.

Helthetsintrycket hittills är dock att det kan bli ett extremt trist program med få höjdpunkter på årets festival. Samt, som jag konstaterat tidigare, att det blir ett hårdrocksår i år igen.
Nu får allt rockparty skärpa till sej lite med bokningarna och börja boka bra grejer. In med Moneybrother, Marit och The Pipettes, och så släpper ju Arctic Monkeys nytt album i år så in emd dom också. Då har vi åtminstone några Hawaii/Pampas akter att se fram emot (och lägg sen till ett gäng bra akter på dom mindre scenerna så blir det en utmärkt festival trots det hittills svaga programmet).

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

du måste väl skoja!!! Roky Erikson, för helvete!!!...en legendlegendlegend...otroligt att de fått hit honom...sen Amy Winehouse...hon är ju skitbra och en märklig personlighet...Korn är svinbra...det är ju nästan ¨så man måste åka ner bland fjortisarna nu bara för att få se Roky Erikson....

6:08 PM  
Blogger Nicklas R said...

Har lyssnat för lite på Roky Erickson för att uttala mej om honom, samma sak med Amy. Och nej Korn är inte svinbra, Korn är värdelösa.

11:28 PM  

Post a Comment

<< Home