Friday, March 16, 2007

Det här blev längre än jag hade tänkt

Fick äntligen klart med det där skoljobbet i eftermiddags. Det var lite slitsamt men tillslut efter lite jobbande (och hjälp fårn morsan nrä balansbudgeten inte gick ihop) så var dte klart att skickas in. Det var skönt.

Förutom det har jag hunnit med att gå upp på stan hela två gånger. Först gick jag upp för att handla och köpa tidningen och köpa öl till helgen och så och det gjorde jag. Bland annat köpte jag en flaska sydafrikanskt öl som jag aldrig druckit förut, hoppas den är god.
Sen ringde morsan när jag hade hunnit hem och satt och läste tidningen och bad mej gå och köpa någon sorts ostfonduesmet och massa annat bjäfs så då fick jag gå upp till willys igen. Så klart såg jag till att handla från en annan kassörska än första gången för annars hade det ju blivit lite skämmigt. Nu råkade det istället bli så att jag fick handla av den kassörska som måste tro att jag stalkar henne eftersom jag alltid lyckas hamna i hennes kö så fort hon jobbar samtidigt som jag är och handlar, det var lite olyckligt kanske.

Hur som helst så fick mor och far besök av sin karmat torbjörn nu ikväll och far sitter och pratar högljutt med honom i köket just nu. Dom ahr redan hunnit avhandla pedagogik, tokiga ungar på skolan farsan jobbar på och hur dåligt det är med mejl och sms och mobiltelefoner. Som vanligt när far dricker öl med sina kamrater alltså.

Imorrn är det ju då fest som gäller, antagligen hinner jag skriva massa andra blogginlägg innan dess men det är lika bra att upplysa er trogan läsare redan nu så ni inte blir rädda när jag inet skriver något imorgon kväll.

Förretsen är Grizzly klar för bofors nu, är väl inet helt nöjd med den värvningen (som jag väl har nämnt i förbifarten tidiagre) men nu när han är kalr får man väl börja tycka att han är kanon ändå.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home