Thursday, March 01, 2007

Mindre än ett dygn

Imorgon är det alltså dags. Behövs fortfarande någon mer till kassan/garderoben så om någon känner sej manad är det bara att höra av sej, jag finns i telefonkatalogen. Det är dock ingen kris för vi har tre som kan jobba men vi vill helst ha fyra så man har två i kassan och två i garderoben.
Ska bli roligt som fan alltså, dels med Lamont som var dte första bandet som blev klart för våren och dels med gästerna i DJbåset (länk). Vi har ju liksom aldrig haft några andra DJs än oss själva tidigare (borsett från dom två sista gångerna i höstas när det avr discoDJ men det räknas ju inte). Satte upp den absolut sista affischen ikväll också, skulle liksom ersätta den nerrivna i tunneln men det avr så blött så tejpen fäste inte. Då tryckte jag upp den på ett träd i närheten istället.
Hoppas det kommer mycket folk imorrn, såg att korprocken kör igång imorgon så det blir väl antagligen inte lika mycket som på navid men fok verkade ju ha kul då så vi ska förhoppningsvis inte ha ett allt för stort tapp. Fast man kommer nog vara rätt nervös innan vi öppnar imorrn, för ett fiasko vore katastrof.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home