Thursday, March 01, 2007

Ny tandborste på gång

Har faktiskt varit en rätt bra dag idag, fått rätt mycket uträttat och så där. Tänkte köpa mej en ny tandborste men dom hade inag coola tandborstar på willys så jag strunatde i det. Får ta en sväng till kronhallen nån dag och kolla om dom har något roligare där, för jag behöver nog en ny tandborste känns det som.
Finns nån TVreklam där dom säger att man bör byta tandborste var tredje månad. Det gör inte jag, jag byter på sin höjd en gång om året. Fast egentligen mer sällan än så till och med. Jag borde kanske byta oftare men det blir ju inte att man gör det så länge den tandborste man har funkar. Den jag har nu fick jag förresten i julstrumpan ett år, farsan hade råkat använda fel tandborste på morgonen och köpte en ny och la i strumpan innan jag vaknade. Det var en överraksande present att hitta där kan jag säga. Och jo, vi har våra julklappar under granen som alla andra men när jag och min syster var små fick vi en liten sak i en julstrumpa (som för övrigt är en ganska stor sak gjord enbart för att hänga upp och få presenter i) varje adventssöndag, och ofta lördagarna dom helgerna också, och den har hängt med som en del av julpyntet sen dess. Me nvisst händer det att man hitatr något i dne där strumpan på jularna fortfarande, men nu är det abra på julaftons morgon och kanske på nyår som det ligger något där.
Nu vet jag inte riktigt hur jag kom in på jultradtioner men det viktiga var i alla fall att jag snart ska skaffa en ny tandborste eftersom den gamla är väldigt spretig och sliten.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

mycket intressant hitstoria om tandborsten och jultraditionerna, du bevisade din älskvärdhet ganska bra där. ^^

4:30 PM  

Post a Comment

<< Home