Sunday, April 01, 2007

Den här söndagen typ

Nu hade tentaresultatet lagts ut på kursens forum i en bifogad fil men det är något jävla skitfel nånstans så jag kunde inte öppna filen. Rätt irriterande måste jag säga. Fast kanske funakr dte bättre om jag först sparar filen på datorn, får prova det.
Hur som helst så hyrde familjen film ikväll. Jag och min syster kunde som vanligt inte enas om någon film då vi inet riktigt har samma filmsmak så vi valde varsinn. Jag valde Talladega Nights, den var rätt bra men inte så bra som alla recensenter sa när den kom. Köpte lite godis att äta till filmen också, sånna never stop eller vad dom heter, alltså typ non stop fast med chokladöverdrag istället för massa färger. Det smakade bra.
Anars ahr det nog inet hänt så mycket idag. Elelr jo förresten, Bofors la ut ett aprilskämt på sin hemsida där dom skrev att dom ahde värvat en tjeckisk back vid namn Astrof Lirpa. Jag gick inte på det men det var gasnka underhållande att läsa den fejakde nyhetstexten i och med att bofors enligt dne hade gjort avrje fel som abra går att gröa när man ska värva nya spelare (och som bofors gjorde inför förra säsongen med Dickinson och Rawlyk).

0 Comments:

Post a Comment

<< Home