Sunday, April 22, 2007

Den så kallade grillfesten

Festen idag blev inte riktigt någon fest kan man säga. Jag var ungefär den ende som drack något och festen var slut strax före elva. Då försökte jag övertala dom andra att vi skulel dra till Red Brick en stund men dom kände inte för det så då fick jag gå hem istället.
Väl hemma satt jag och såg slutet på nån skum film morsan hade börjat titta på, jag förstod typ ingenting av vad som hände i den. Men han det handlade typ mördade Mena Suvari i slutet. Tror jag i alla fall, det var en konstig film.
Hur som helst så orkade jag bara äta fyra korvar under grillningen i och med att jag hade ätit innan jag gick. Sen var jag proppmätt minst sagt. För andra dagen i rad dessutom.

Men det var en väldigt märklig sammankomst egentligen, rätt vad det avr uppstod liksom tysta ögonblick där det enda som hörde i flera sekunder var väggklockan som tickade. Under dom stunderna kändes det nästan som någon halvpretentiös dramaserie på SVT ungefär. Det spreds i alla fall en rätt skum känsla i rummet.

I alla fall så hann ja ginet dricka upp alla ölen innan festen var slut så jag fick ta min systempåse och gå, jag måste ha sett rätt tragisk ut på vägen hem.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

låter som en mycket sorglig lördagkväll. :/ tur att du är nicklas, vem vet hur det hade slutat annars! :O

11:59 AM  
Blogger Nicklas R said...

Ja det avr nästan som premiäravsnittet av Sverige dansar och ler, jag fick festa med motstånd helt enkelt.

2:41 AM  

Post a Comment

<< Home