Tuesday, June 26, 2007

En gamal tradition och kanske en ny

Så har då Morden i Midsomer börjat igen. Det är den enda brittiska deckarserie jag tittar på, inte för att den är jättebra egentligen utan för att det är tradition. På sommaren ska man titta på morden i midsomer och äta jordgubbar med glass.

Och imorrn är det dags för Karlskogafesten. Det är någon sorts arrangemang som kommunen ordnar för forsta gången med lite artister och så där i ekmansdalen. Kommunen är för övrigt jättemalliga över artistprogrammet, fast avrför förstår jag inte, dom har bokat typ Lotta Engberg, Idol-Ola, värmlandspojkarna, Emilia och Sten & Stanley. Och som kronan på verket kommer Rickard Herrey att vara konfrencier, bara det känns ju som en grym felbokning.
Men jag kommer nog inet gå dit så det spelar egentligen inte så stor roll vilka som uppträder.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

du skulle alltså samtidigt kunna bli shamponerad och friserad av Roger och se Lotta Engberg live på samma gång...det är ett ögonblick av möjlighet som du inte får låta passera...du skulle kunna kontakta din gamle vän Prozac och erbjuda honom en stunds vistelse i parken...då kan han skita bland buskarna medans Sten & Stanley lirar sina hits från 70-talet på scenen...du skulle kunna duka till en pick-nick med gott kallskuret och fräscha sallader på gräsmattan, lagom till Idol-Olas konsert, vilket hade uppskattats av inviterade vänner ooh släktingar, typ din kusin My och hennes kusin Malin....Karlskogadagen, en dag av möjligheter, Nicklas

5:17 AM  
Anonymous Anonymous said...

o hör sen

10:45 PM  

Post a Comment

<< Home