Saturday, June 30, 2007

En komprimerad version av eftermiddagen och kvällen

Idag testade vi att koppla in internet på morsans lap top, det gick bra. Dock finns bara ettt uttag på modemet så vi kan ändå abra köra internet på en dator åt gången, och förvånande nog verkar jag vara ganska ensam om att tycka att det är den vanliga datorn som främst ska ha tillgång till internet. Jag menar dels finns ju alla nödvändiga program redan nedladdade och installerade på den här. Dels känns det lite säkrare att köra med sladd än trådlöst, åtminstone så länge det trådlösa inte är krypterat. Dels är den här mycket bekvämre att använda då den har en mus och man inte måste sitta och pilla med den där satans rutan (och några bekvämlighetsfaktorer till). Fast i och för sej, om dom andra helst vill anvädna lap topen till internet lär det ju inte göra så mycket om jag tar med mej den här när jag flyttar.

Fick inget helt klart besked från Wictoria men dom tyckte att vi skulle ta fram lite förslag på band och ta reda på vad dom kostar och så där så det känns ju rätt positivt ändå.

Och så tänkte jag nu ikväll titta på serien VIP som Mickis rekomenderade häromdan, men jag råkade somna efter typ en minut så jag får göra ett nytt försök en annan dag.

Blev förresten Raconteursskivna som fick följa med till jobbet tillsammans med baby dry your eye och louder than bombs. Visserligen hann jag bara lyssna på en av skivorna idag (slutade en timme tidigare än vanligt nämligen) men dom andra två får väl följa med igen på måndag så kan jag lyssna på dom då.

För övrigt är jag rätt sur just nu.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home