Friday, September 21, 2007

Kylskåpsinstalleringscirkus

Idag fick jag äntligen mitt nya kylskåp. Men det var inte en helt okomplicerad historia att få det på plats. Det var liksom så trångt där det gamla trasiga stod så dom som var här fick först inte ut det, och när dom väl hade fått ut det en liten bit uptäckte dom att elementet var i vägen så dom inte kunde få ut kylskåpet hela vägen.
Så det tillkallades en rörmokare som skulle ta bort elementet. Rörmokaren var för övrigt den fjärde hantevrkaren att bli inblandad i kylskåpshistorien, det var redan två snickre och en vaktmästare här. När elementet togs bort råkade det ju naturlitvis också rinna ut en del vatten på golvet. När så elementet var borta och vattnet var upptorkat kunde dom då äntligen ställa det nya kylskåpet på plats. Det verkade faktiskt gå problemfritt även fast den ena snickaren låg raklång på golvet för att göra någon sorts justering så dte skulle stå rakt.
Och tror ni att elementat sattes på plats direkt? I så fall trodde ni fel, det kom vaktmästaren och satte på plats först några timmar senare.
Så som sagt, en inte helt okomplicerad historia att få det nya kylskåpet på plats. Men nu står det där, det känns fint.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

hur många alkoläsk går det in i det nya fina kylskåpet?

8:33 PM  
Blogger Nicklas R said...

Ingen aning, jag brukar inte dricka alkoläsk

11:14 PM  

Post a Comment

<< Home