Sunday, October 21, 2007

Det här fick jag

Farmor och farfar var då här i eftermiddags. Vi fikade, jag fick paket, det var trevligt. I paketen ja gfick av dom fanns det två och schampo, 500 spänn, samt skivorna the black and white album och night falls over kortedala. Har bara hunnit lyssna på the black and white album än men det var en skitbra skiva, kommer nog återkomma till den imorrn.
Farmor och farfar hade också sin nya hund med sej, den härjade lite först men sen somande den.

Senare på kvällen fick jag också paket av mor och far och av dom fick jag en flaska olivolja, ett rivjärn, en ny klocka (den jag har haft förut är ju sönder) och en väska. Även Malin bidrog med ett paket och av henne fick jag en sån där grej som typ ser ut som ett våffeljärn men som är till för att göra toast i, kommer inte ihåg vad sånna apparater kallas just nu. Det var i alla fall spongebob squarepants-motiv på den och när man gör toast i den så blir det en spongebobbild på brödet. Så jag lär ju ha den coolaste toastmaskinen i Hultsfred.

Men det var trevliga presenter alltihop, även om det på ett sätt känns lite lite fel att få alla födelsedagspresenter en hel vecka i förväg.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home