Friday, October 05, 2007

En inte helt lyckad kväll

Kvällen blev lite av en flopp kan man säga. Vi hade liksom tänkt att man kunde ta en öl och stå och kolla på bande och om bandet inte var särskilt bra ja då kunde man ju åtminstone dricka öl. Det visade sej dock att det var en sån där drogfri tillställning så det fanns ju ingen öl att köpa. Det avr så drogfritt så vi var till och med tvugna att blåsa innan vi fick komma in. Men ja ja det funkar så länge det är ett bra band tänkt vi. Var det ett bra band? Nej det var det inte. När vi kom dit var det först ett astråkigt band som spelade någon form av hårdrock så vi gick därifrån en stund för att kolla om dte hände nått någon annanstans. Det gjrode det inte men vi hittade en atikaffär vi inte visste fanns.
Men så efter en stund bestämde vi oss för att gå tillbaka för att se om något av dom andra banden var något att ha (det skulle spela tre band under kvällen). Vi fick återigen blåsa och bevisa att vi var nyktra innan vi gick in och etfersom vi var nyktra var det kom vi in utan problem. Precis när vi klev in var det ett band som gick av scenen så hur dom lät vet jag inte.
Vi satte oss hur som helst på varsin stol där och pratade lite. Det var ganska tomt i lokalen, det avr typ vi och några få gymnsieungdomar. Men det var hur som helst en schysst lokal konstaterade vi, hade liksom en känsla av gammal cool källarrockklubb över sej. Lite så där charmigt gammeldags kan man nästan säga.
Så gick då nsta band upp på scenen och vi hoppades att det skulle vara ett bra band. Det var det inte. Det var ett metalband och det säger väl egentligen det mesta. Det verkade förresten inte vara så värst många andra som tyckte bandet var bra heller, det stog en (1) person framför scenen. Vi konstaterade rätt fort att bandet inte var något för oss och gick därifrån. Jag var hemma igen strax efter 22 och ja kvällen blev väl inte riktigt sm man hade hoppats.
Fanns det då något som var positivt? Tja, det var gratis.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home