Saturday, October 27, 2007

Idag fyller jag år (och en hel del annat)

Det verkar som om Palace Hotell håller på att slå igen en gång för alla nu. Det är massa folk som har burit ut grejer därifrån hela dan och det verkar nästan som att dom håller på att röja ur hotellet.

Det känns rätt bra att fylla år även om det är lite tragiskt att jag inte får några paket idag. Funderade ett tag på att göra en tårta men det känns rätt ovärt att göra en hel tårt till en person så jag köpte mej en Lindt Excellence 70% istället, sån choklad är sjukt god.

På vägen mot konsum förut träffade jag på en småskum herre som verkade tro att vi var typ komisar för at vi bor i samma hus. Jag har aldrig sett människan förut. Men det är säkert positivt på något sätt att folk man inte känner inleder samtal med en.
När jag sedan kom fram till konsum fick jag hjälpa en tant i rullstol att hitta rökt skinka. Det var dagens goda gärning typ.

Mer Rookie ikväll. Vet inte riktigt vad jag ska se men jag är lite sugen på att se Hedberg. Det är Johan Hedberg från SKWBN som kör ett litet soloprojekt och det jag har hört har varit väldans bra så det vore kul att se liksom. Men exakt vad det blir får man se, är dumt att göra för mycket planer när man inte riktigt vet vilka man kommer träffa där och så.

Nu ska jag nog göra mat snart för jag börjar bli hungrig.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

vad är det för mystiskt som sker vid Palace Hotell?....är det exil-kubaner som planerar att mörda Castro?...är det polska kemister som experimenterar med alkemiska formler?...är det Emil Örn och hans anhang som smider illvilliga planer?...är det Ernst-Stavro Blofeld som planerar världsherravälde?....CIA?...KGB?...fortsätt spana och meddela till högkvarteret om vad du ser..../Y

6:08 PM  

Post a Comment

<< Home