Sunday, January 06, 2008

En liten artikel

Det finns två saker som är småroliga med den här artikeln. Själva händelsen finns dock inget som helst roligt med, har själv blivit försenad ngåra gånger och att bli rejält försenad är helt galet trist så dom som gjorde det borde buras in på vatten och bröd.
Men det finns som sagt två roliga saker. Dels är det lite roligt att bilden är exakt samma bild om finns på SJs förstasida, känns ju lite som att dpm har letat fram en bild i panik. Det andra är det som står precis i slutet, "mycket tyder på /.../ ett så kallat pojkstreck". Just formuleringen "så kallat" gör det hela mycket roliagre, vet inte varför jag finenr dte så underhållande men av någon anlednign gör jag det.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Och det där såkallade pojkstrecket gjorde att jag fick sitta o vänta i en timma på tåget från katrineholm..hur kul va det!

10:17 PM  
Blogger Nicklas R said...

Och du läste uppenbarligen inte vad jag skrev i början: "Själva händelsen finns dock inget som helst roligt med, har själv blivit försenad ngåra gånger och att bli rejält försenad är helt galet trist så dom som gjorde det borde buras in på vatten och bröd"

10:57 PM  

Post a Comment

<< Home