Wednesday, February 27, 2008

En mystisk tidning

Nu har det hänt något som sannerligen är skummare än en fyrkantig fyrtiotreöring. När jag gick upp imorse låg ett exemplar av gårdagens KT (Karlskoga Tidning om någon undrar). Mitt namn och adrss stod på den så den är ju skickad till mej, men jag har absolut ingen aning om vem det är som kan ha skickat den. Helt jättekonstigt.

Gårdagskvällen var trevlig men det blev lite senare än jag hade tänkt. Tänkte gå hem hyfsat tidigt, typ vid midnatt, för att kunna jobba med litteraturrapporten och så där idag. Jag kom hem runt fyra imorse. Lite illa kanske.
När jag kom hem upptäckte jag ännu en gång en rödvinsfläck på mina byxor, men jag fattar inte hur den hamande där för jag drack inte ens rödvin igår. Får nog sluta använda ljusa byxor på fester.
För övrigt var det någon som slog på how soon is now? igår. Men man hann bara höra introt för sen bytte nån låt. Det tycker jag var synd.

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

det var inte någon form av blodigt efterdropp från åenis, på din byxa? i så fall rekommenderas ett besök hos vårdcentralen för en urologremiss. många av de vanligaste könssjukdomarna har ökat kraftigt i spridning hos de unga människorna de senaste åren. clamydia, gonorré och det lilla papilonviruset som ger kondylom, är de mest frekvent förekommande, men även hiv har blivit allt vanligare hos den unga människan. man bör även som innehavare av en penis, med jämna mellanrum, undersöka sin prostata.

1:14 PM  
Blogger Nicklas R said...

alltså suck, det där bryr jag mej inte ens om att svara på

1:56 PM  
Anonymous Anonymous said...

du har ju en penis???? det är din skyldighet om det är blodigt efterdropp på byxan, att kolla upp så att penisen har det bra

8:12 PM  

Post a Comment

<< Home