Sunday, February 03, 2008

Gårdagens aktiviteter: bowling och fest

Bowlingen gick som väntat ganska dåligt. Eller jättedåligt gick det till och med. Inte så konstigt dock eftersom det var nästan fyra år sen jag spelade sist. I bowlinghallen spelades för övrigt väldigt mycket musik från 2004, det blev ett kärt återseende med låtar som "hej monika" och "dragostea din tei".
Jag klarade mej utan skador och bowlingrelaterad tränignsvärk. Dock har jag träningsvärk som fan i ena skinkan men det beror nog på promenaden till och från festen. För fest belv det efter bowlingen. Det var en trevlig fest. Pratade lite med några av utbytesstudenterna som är här under våren och det verkar vara ett trevligt gäng utbytesstudenter som är här. Jag blev dock smått chockad när det vsiade sej att den finska utbytesstudenten inte visste vem MA Numminen är. MA Numminen är ju liksom finlands bästa artist ever.
Hur som helst avslutades festen med att vi fem om var kvar sist såg på en film. Minns inte riktigt vad den hette men den handlade om Paris (i frankrike alltså, inte hilton) och folk som avr ihop. En lite småtrevlig film faktiskt.

Men för att sammnfatta de hela så var det trevligt att spela bowling även om det gick sjukt dåligt och kvällen avslutades med en trevlig fest.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home