Saturday, March 01, 2008

Bakfull

Har ju haft några gånger nu där jag inte har varit särskilt bakfull efter festande och dylikt, jag har tagit igen det nu kan man säga. Jag är med andra ord ganska bakis. Mest i huvudet.
Men gårdagen var trevlig. Vi började med att äta på bambugården, det blev lite trevlig oxfilé, sen drog vi vidare till Hulingen och drack en öl och sen avslutade vi kvällen hos Joe där vi ägnade oss åt drinking games.
Det blev rätt sent, jag var hemma lite före klockan sex, så bakfullheten är utblandad med lite trötthet också. Fy vilket sjukt dåligt blogginlägg det här blir.

Ska jag vara helt ärlig känns det väl just nu inte jättelockande med fest ikväll igen men den känslan hinner nog gå över tills ikväll. Och gör den inte det får jag väl dricka vatten hela kvällen, för det vore ju rätt synd att missa The Animal Five faktiskt.

Nu ska jag nog avsluta det här blogginlägget, känns som det blev ett rätt rörigt inlägg. Eller nått.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

jaså, Ingolf, så du har supit nu igen...du är inte bättre än Gullbrands beträffande nykterhet...det var ju inte illa att du fick i dig lite mat också...trodde inte att man kunde få sig en köttbit på lokal i Hultsfred en fredag

5:01 PM  

Post a Comment

<< Home