Wednesday, April 30, 2008

Inget festande tydligen

Hade hoppats på att det skulle bli fest idag men det verkar inte som det blir nått med det. Lite trist måste jag säga.
Mian föräldrar kommer ju ner hit imorrn också och stannar tills på lördag så då kan jag ju liksom inte festa även om det är fest så därför hade det varit rätt idealiskt med fest idag.

Är faktiskt inte helt förtjust i att dom kommer ner. Känns som jag har påtalat ganska tydligt att jag inte vill ha besök av dom men det verkar inte ha gått in. Inte för att jag har nått emot mina föräldrar men alltså det är ju rätt litet här så det kommer bli sjukt trångt och man pallar fan inte att vara så ihoptryckt med föräldrar.
Och dom vaknar ju dessutom alltid skittidigt och eftersom jag bara har ett rum kommer jag ju vakna av att dom går upp och så vidare och jag hatar verkligen att bli väckt. Så kommer dom säkert vilja gå och lägga sej tidigt på kvällarna också och då kan jag inte lyssna på musik på kvällarna för då blir det gnäll och ja massa sånt där. Det är därför jag inte är så förtjust i tanken på att dom ska hälsa på.
Hade det varit kompisar hade det varit lugnt men det är ju en helt annan grej. Dom vaknar och somnar ju inte så satans tidigt och om det skulle dimpa ner en festinbjudan hade dom ju kunnat hänga med och så vidare. Det är liksom mindre påfrestande att ha kompisar än föräldrar på besök. Nu känns det som man får stoppa upp sitt eget liv för ett tag och det gillar jag inte.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home