Thursday, May 15, 2008

Sömnrelaterat

Dom senaste dagarna ahr jag haft lite småsvårt att somna när jag ahr gått och lagt mej. Tror dte beror på två saker. Dels har jag hamnat i en sån där period att jag somnar typ 10-15 minuter typ vid skiftet mellan eftermiddag och kväll och dels tror jag dte beror på att jag satte på örngottet på kudden rätt igen (det har suttit rätt snett ett tag) häromdan och därmed orsakade en rätt rejäl uppfluffnign av kudden. Har liksom märkt att jag i allmänhet sover lite sämre om kudden blir för hög eller hur man ska uttrycka det. Är säkert bara någon mental grej eller liknande men oavsett orsak så är det så.
Hur som helst så är det ju lite trist att ha svårt att somna på kvällarna, specillt när klockan ringer på morgonen. På tal om klockan ringer så är det rätt lustigt, senaste två veckorna ungefär har jag varje dag lyckats vakna nästan exakt tio minuter innan det är dags för klockan att ringa, det är rätt irriterande för det är precis lagomt lång tid för att man ska hinna somna om så man verkligen blir väckt när klockan väl ringer. Stört.

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

åh jag har också sådana där perioder, sådana då jag vaknar typ en kvart innan klockan ska ringa så det är meningslöst att somna om, eller sådana då jag vaknar mitt i natten (samma tid varje natt) och MÅSTE kolla på klockan innan jag kan somna om. stört!

12:50 PM  
Blogger Nicklas R said...

Sjukt irriterande. Men tur att vi är bäst för annars hade man kanske kunnat tro att vi är störda :)

1:40 PM  
Anonymous Anonymous said...

ja, tur det. stördhet är för amatörer.

4:46 PM  

Post a Comment

<< Home