Wednesday, June 11, 2008

Festivalväder

Tittade just in på smhi.se för att kolla vad det blir för väder under festivalen. Måste säga att det ser rätt hyfsat ut. Lite sol, lite moln, inte allt för varmt. Man kan kanske tycka att dte vroe bättre med strålande sol hela festivalen och det ltåer ju kul på pappret men om solen ligger på hela tiden blir det lätt olidligt hett så lite moln tycker inte jag gör nått, dessutom blir ju risken för att man bränner upp sej mindre om det är lite moln.
Ser ut so mdet kan komma någon regnskur natten mellan onsdag och torsdag och på torsdag förmiddag men det tycker jag inte heller gör något. Om det komemr liet regn precis i början så där så blir det ju liksom inte lika dammigt och det är ju rätt skönt. Sen blir det ju trist om det är ihållande regn men är det en skur kan man ju stå ut.
Dock ser det väl ut att bli lite i svalaste laget. Visst är det skönt att det inte är jättevarmt men runt 20 kunde det ju vara på dagarna i alla fall. Men det är väl bara att ta på sej en långärmad om det blir kallt antar jag.

Får se hur mycket jag hinner blogga nu under resten av veckan, men något litet inlägg ska nog hinnas med i alla fall.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

iofs, så gör hällregn festivalen till någort speciellt, som sen minnes i mnna minne. det är alltid trevligt att se ankringra djupt begravd i leran och så vidare...finns det något trevligare än att t.ex se en mohikan begravd med halav ansiktete i en medvetslös dragning till den nerpissade lervällningen, men ändå med sin frisyr intakt?...lite regn är bran för att få festivalen minnesvärd...själv kommer man ju ihåg 1986...hahahahaha

3:07 AM  
Blogger Nicklas R said...

Nja, jag tycker nog att det mest blir träligt om det spöregnar. Man blir liksom så kall och blöt och usch. Jag är för bekväm av mej för att uppskatta sånt.

11:10 AM  

Post a Comment

<< Home