Friday, August 15, 2008

Mot Hultsfred!

Då var det snart dags att åka iväg mot Hultsfred. Det ska bli rätt skönt att komma tillbaka dit, att få avra för sej själv och så vidare. Inte för att det har varit otrevligt här men det är ändå gött att komma härifrån.
Var och hämtade det där på puttekontoret för en stund sen. Det var en trevlig liten låda jag fick med mej för att lämna till rockarkivet, den innehöll några t-shirts, några affischer, ett par programblad, ett par flaskor putte i parken-vatten (!) och lite så där.
Annars har dagen nnästan uteslutande ägnats åt att spela det där spelet jag ville hinan spela färdigt innan jag åker. Fast jag hann inte färdigt med det tvärr, men det finns ju kvar så jag får väl spela färdigt det nästa gång jag kommer hit.

Men nu är det alldeles dags strax att åka, nästa blogginlägg kommer från Hultsfred.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

ja, det har varit ett triumftåg denna sommar, men nu är sommaren över och det dystra småländska allvaret skall återigen ta över din tillvaro med sina pålagor i form av plugg, tentor, fågelskit och mjölkhämtningar nere hos muslimkärringarna...the day´s of wine and roses are over och den långa väntan inför nästa festivalsommar har nu inletts/Mårten Krakow

3:50 PM  
Blogger Nicklas R said...

En sammanfattning av sommaren kommer senare, så var det med den saken

10:58 PM  

Post a Comment

<< Home