Sunday, August 31, 2008

Nöjesduellen

Det är inget att spara på utan vi kör nöjesduellen direkt. Kändisar är veckans ämne.

1. En veckotidning sägs ha "köpt" Runar Sögaards bröllop förra helgen för över hundra tusen kronor - vad tycker du om kändisar som auktionerar ut sina bröllop?
Om någon tidning erbjöd mej massa pengar för att få ta lite bilder på mitt bröllop skulle jag sannolikt tacka ja utan att tveka, så att kändisar auktinerar ut sina bröllop kan jag förstå. Vem vill inte tjäna penagr liksom?
Däremot kan jag tycka att fenomenet att tidningar betalar för kändisars bröllopsbilder är lite fånigt.

2. Kungen av pop eller plastikoperationer - skulle Michael Jackson vara en lika stor stjärna idag utan han uppmärksamamde skönhetsingrepp?
Det beror lite på hur man menar. Visst skulle han skert vara lika stor sett till antal fans och så vidare. Men samtidigt har operationerna säkerigen varit en bidragande orsak till att det har uppståt så mycket myter och rykten kring honom, till att han betraktas som en så udda figur liksom. Så utan dom skulle han säkert inte ha varit lika omskriven idag. Och jag hppas någon annan än jag förstår mitt resonemang.

3. Vad har gjort dig glad i veckan som gått?
Pizzabagaren som gillade Säkert!, man blir ju liksom glad när man stöter på Säkert! på lite oväntade ställen så där. Att det är mindre än en månad kvar tills nya Hello Saferide-skivan släpps. Och så klart att jag hittade "Anna" igår.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home