Wednesday, September 10, 2008

En fluga

Imorse vaknade jag till ganska tidigt och stördes av en fluga som surrade omkring så jag inte kunde somna om. Då klev jag upp och tänkte åh vilken underbar morgon. Sen zappade jag flugan och gick och la mej och sov igen.

5 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Tja!
Tänkte bara påminna dej om att adda min msn, var ju ett år sen du fick den nu ungefär :P
/Kristoffer

3:59 PM  
Anonymous Anonymous said...

att bli väckt av flugor (eller andra låtande insekter) kan vara det mest förvirrande som finns! många sommarmornar har jag vaknat av att humlor surrat förbi utanför mitt öppna fönster, och jag har alltid fått en känsla av fruktansvärd och förvirrande panik. det är rätt jobbigt.

4:07 PM  
Blogger Nicklas R said...

Kristoffer: Bra att du påminde mej. Jag fixar det sen ikväll, jag måste hitat rätt post it först bara. Och usch vilken hemsk människa folk som läser det här måste tycka jag verkar vara när jag inte har fixat det på ett år

Emma: Jag förstår att du får panikkänslor när det händer. Det låter fett jobbigt och humlor är ju det fjärde hemskaste krypet dessutom.

7:20 PM  
Anonymous Anonymous said...

imorse vaknade jag (i panik) för att jag DRÖMT att ett geting surrade runt mig och jag lindade in mig i både täcke och överkast (i drömmen och på riktigt). och sen så flög getingen innanför allt i alla fall, vid min hals och surrade och jag hade råpanik när jag vaknade, för att sedan upptäcka att det som dunkade vid min hals var... öh, mitt hjärta.

10:38 AM  
Blogger Nicklas R said...

Fy vad hemskt det låter. Sånna där panikdrömmar där man inte kan skydda sej från (alternativt fly ifrån) något hur man än försöker är ju dom värsta drömmarna.
Men vilken lättnad du måste ha känt sen när du insåg att det inte fanns någon geting

11:36 AM  

Post a Comment

<< Home