Friday, September 12, 2008

Rapport om torsdagskvällen

Det var trevligt igår. Maten smakade bra, det spelades bra musik och det fanns öl, ungefär allt som krväs för en lyckad kväll. Var ett band som spelade också, minns inte riktigt vad dom hette men det var ett sånt där band som var helt okej för stunden men inget man lägger på minnet direkt.
Sen blev det efterfest (så klart), och efter det efterefterfest. Det var också trevligt. Det dracks öl och pratades och så vidre, precis som det brukar vara på efterfester. Bland annat diskuterades huruvida glitter är en färg eller inte, jag tror inte vi kom fram till något definitivt svar på den frågan men det var hur som helst en intressant diskussion. Dock var det någon med dålig musiksmak som fick kontroll över musikspelaren och spelade otäck hårdrock, det var mindre trevligt.
Var hemma strax efter klockan sex och gick och la mej efter att ha bortsat tänderna etc och udner tiden lyssnat på dom tre första låtarna på cruel town (cruel town, shoreline och when we were winning). Gick upp vid två idag och var härligt nog inte bakfull alls.

Nu ska jag nog faktiskt ta och gå en sväng till konsum.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home