Thursday, September 11, 2008

Utvärdering

Som jag nämt flera gånger förut skulle jag igår alltså vara positiv till allt och allmänt optimistisk för att på så sätt göra gårdage ntill en kanondag. Nu är det dags att utvärdera och se hur det gick.
Jag skulle nog säga att det gick hyfsat. Att vara positiv gick helt lysande under första halvan av dagen åtminstone och jag kom på mej själv med att till och med tycka det var härligt att det regnade när jag gick till konsum (dock tyckte jag också det avr härligt att det på gågatan i centrum fann ett litet tak att gå under så man inte blev blöt, men ska man vara positiv till allt så blir man ju lätt lite motsägelsefull). Senare under eftermiddagen när jag hade ätit och så där kom väl positivteten och optimismen av sej lite då jag blev ganska trött efter maten och ju längre kvällen led desto mer föll jag väl tillbaka i hur jag är vanligtvis, mest beroende på att när jag tittade på TV och så där under kvällen hade jag min koncentration på programmen och glömde helt enkelt att hela tiden tycka att allt var underbart och fantastiskt.

Men den viktigaste frågan kvarstår. Blev igår en kanondag? Nja inte riktigt skulle jag nog säga. Visst var mycket av det man gjrode roligare än vanligtvis eftersom man gick in med inställningen att det skulle bli toppen men man hade liksom inte riktigt den där känslan i kroppen som man har under en riktig kanondag. Den där härliga känslan av riktig lycka och glädje som gör att man nästan studsar fram och man bara älskar hela världen. Fast det var väl inte så oväntat i och för sej (den känslan går ju inet riktigt att ta fram på beställning).
SKulle jag betygsätta försöket skulle jag nog ge det en trea på e nfemgradig skala. Jag lyckades hyfsat med att tänka positivt och en del saker blev roliagre än normalt men den där riktiga kanondagskänslan uteblev.

Nu ska jag börja med dagens studier så jag får något gjort idag.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home