Wednesday, November 05, 2008

Det händer grejer på Palace

På sistone har det börjat hända något med Palace Hotell som stått tomt och oanvänt sen jag flyttade hit. Det verkar nästan som att någon har börjat fixa till det lite för dom senaste veckorna har jag sett ett par gubbar med hantverkarbyxor gå in och ut från det gammla hotellet, det har stått fler bilar än vanligt utanför och ibland lyser det även i ett par fönster på eftermiddagarna. Dessutom har det några gånger hörts ljud som påminner om ljudet från en slipmaskin eller en elektrisk såg därifrån. Dock har jag inte sett några bilar eller annat som ser ut att vara från någon hantverkarfirma så om någon håller på att renovera verkar det som att det är en privatperson som gör det.
Det har även varit lite annat folk som synts i anknytning till hotellet förutom dom två gubbarna i hantverkarbyxor. Kanske är dom nya ägare och har anlitat dom två gubbarna.
Måste dock tillstå att jag inte är helt förtjust i att det verkar komma till användning igen. Det är nämligen det enda hus varifrån man har insyn i min lägenhet och gillar inte tanken på att folk kan spionera på mej, inte för att jag gör något skumt men det är ju lite obehagligt ändå. Fast jag ska ju i och för sej flytta härifrån relativt snart så den renovering eller vad dom nu håller på med kanske inte hinner klart innan jag flyttar.

Så här ser hotellet hur som helst ut just nu:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home