Sunday, November 16, 2008

Inte helt ledig

Imorgon är det söndg och jag skulle vilja kunna säga att jag inte har några planer alls utan bara ska ta dagen som den kommer. Men det vore att ljuga. För jag har ju planer. Jag ska plugga, läsa ut den bok jag har läst i idag. Jag har förvisso bara omkring 40 sidor kvar så det borde gå ganska fort men ändå, det är något som ska göras och som jag måste avsätta tid för och anpassa dagen efter.
Tråkigt nog är det sannolikt så mina helger kommer se ut framöver. Jag kommer inte vara ledig utan jag måste använda även helgerna till skolarbete. Det är naturligtvis inte optimalt då jag egentligen föredrar att ha helgerna fria men jag har så pass mycket att göra nu framöver så det är nödvändigt att jag använder även helgerna för studier, annars kommer jag inte hinna det jag ska göra. Jag ska egentligen inte klaga på att det är mycket att göra för jag visste redan när jag skickade in ansökningen i våras att det skulle bli mycket att göra andra halvan av den här terminen så det är egentligen ingen överraskning. Dock måste jag erkänna att jag hade hoppats på att någon av kurserna skulle vara betydligt softare än vad dom är. Och när jag tittar på hur mycket jag har att göra (7 artiklar, 5 inlämningsuppgifter, en uppsats plus den läsning etc. som krävs för varje uppgift) och hur mycket tid jag har till förfogande (till mitten av januari ungefär) är det lätt att drabbas av viss panik och en aning ångest trots att jag hela tiden vetat att det ska bli mycket att göra.
Nåväl, det löser sej nog, får vi hoppas i alla fall. Men det kräver nog som sagt att jag inte kan vara helt ledig på helgerna. Förutom pluggandet har jag tänkt raka mej imorgon, det tar också upp tid.
God natt!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home