Sunday, November 02, 2008

A man in a uniform

Efter mycket funderande fram och tillbaka bestämde jag mej till sist för att ha på mej uniformen till puben. Det blev lite av en succé kan man säga, i stort sett alla tyckte liksom att uniformen var fantastisk. Så det känns som det var en rätt bra idé att gå dit i uniform. Använde faktiskt vinterrocken till uniformen också (var ju några minusgrader ute), det kändes också som en bra idé för det hade nog blivit kallt att gå hela vägen dit bort utan den. Dock är den ju ganska tung (vilket dom som jobbade i garderoben märkte när dom skulle hänga upp den) och den slog en del mot benen när man gick så jag känner mej ganska sliten i benen idag faktiskt, men det var det värt. Jag menar estetiken är ju rätt viktig när dte gäller sånt här och att använda överrocken var liksom lite pricken över i som gjorde det hela komplett.
Och att gå genom Hultsfred i dom kläderna var faktiskt ganska kul. I och med att det var ganska sent mötte man inte så många på vägen men dom man mötte såg ganska, vad ska man säga, fascinerade (kanske är ett passande ord) ut. När jag var nästan framme mötte jag två stycken och när jag passerat dom hörde jag hur den ena sa till den andre att "fattar du hur coolt det där var", då kunde jag inte undvika att le lite för mej själv.

Hur var kvällen i övrigt då? Jo den var trevlig. Zeigeist var rätt bra och framförallt hade dom satsat rätt hårt på dte visuella och sånt tycker man ju om. Och inte att förglömma är att dom kastade (ja kastade) ut konfetti, sånt tycker man ju också om.
Det spelades också mycket bra musik från dj-båset. Jag ska inte gå igenom allt bra som spelades men dom spelade Säkert! och bara det är ju så fantastiskt att dte är värt kärlek liksom. Dessutom spelades poupée de cire, poupée de son som absolut sista låt och den är ju helt fantastisk. Kan nämnas också att dom jag stod och snackade med när den spelades blev sjukt imponerade över att jag kunde i stort sett hela texten trots att jag egentligen inte kan ett ord franska.
Sen blev det efterfest typ men det var en rätt lugn tillställning och efter att ha hängt där ett tag drog jag hem. Slog på TVn och såg slutet av mission to mars. Sjukt dålig film men är man lite småfull är man ju ganska lättroad. Sen gick jag och la mej och så var den kvällen slut.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home