Saturday, November 22, 2008

Nomineringstajm

Såg att det är dags att att nominera sina favoriter till rockbjörnen. Egentligen borde jag inte bry mej för mina favoriter vinner ju aldrig i alla fall och jag blir bara förbannad över folkets smak varje år. Men ändå skickar jag in mina nomnineringar och röstar varje år, med en förhoppning om att i år, i år blir det bättre. Så också i detta år. Dock har jag inte gjort mina nominerangar ännu då det är några kategorier där jag inte kan bestämma mej vad som varit bäst i år.
Ett par kategorier är ganska lätta, Annika är ju exempelvis självskriven som årets svenska kvinnliga artist. Men några är grymt svåra. Är exempelvis Arjeplog årets svenska låt? eller Dirty Dancing? eller kanske är det Autisternas popkaramell Himmelen?
Årets svenska liveakt är också sjukt svårt. Är det Håkan? Broder Daniel? Annika?
Håkan var magnifik och fem plus alla gångerna jag såg honom, men Broder Daniel var så speciellt och så känslofyllt att det förtjänar något pris, och Annika är ju alltid Annika och förtjänar alla priser hon kan få. Dom två kategorierna är nog svårast av alla, jag har helt galet svårt för att bestämma mej för vad jag rösta på där.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home