Monday, December 29, 2008

Vi tar väl hockeyinlägget på en gång

Bofors - Växjö 3-2 (0-0, 1-1, 2-1)

Det var trevligt att vara på hockey. Extra trevligt var det att Bofors vann så klart.
Och att Näslund gjorde mål var också riktigt kul. Han var liksom en av dom mest älskade spelarna i Bofors innan han la av på grund av skada efter förra säsongen men så gjorde han comeback i matchen mot Västerås häromdan och idag när han gjorde första hemmamatchen efter comebacken gjorde han så klart mål. Ett riktigt snyggt mål dessutom, han åkte liksom solo ända från egen zon, dribblade förbi varenda växjö spelare på isen och gjorde mål. Det var nästan så man funderade på om det var lite riggat. Man kan helt klart säga att det jublades en del på läktaren när han gjorde mål, han är som sagt rätt populär hos fansen.
En annan rätt rolig grej var när en växjöspelare blev utvisad och var på väg att sätta sej i Bofors utvisningsbås, när han insåg att han hade kört fel skulle han ju dock så klart visa sej lite cool och vinkade lite hånfullt åt publiken så där som man bruakr vinka när man vill att folk ska appplådera. Det var dock inte det roliga, det roliga var några sekunder senare när han fick klart för sej att han hade fått matchstraff och inte skulle in i något utvisningsbås alls utan skulle få åka in och duscha. Då var han inte så häftig längre om man säger så, och utan att överdriva kan man väl säga att han fick höra en dle hånfulla applåder från läktarna när han åkte över isen för att gå ut i omklädningsrummet. Det var synd att man inte var lite närmre utvisningsbåsen så man såg ansiktsuttrycket på honom när han förstod att han hade fått matchstraff.

Så gick farsan och van halva potten-lotteriet också. Så han var drygt 6700 kronor rikare när han kom hem än vad han var när han åkte. Det är ju kul.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home