Sunday, January 25, 2009

Ett nytt kapitel börjar

Internet fungerar, vilket väl är rätt uppenbart eftersom jag skriver det här. Men nu har jag flyttat så nu är man inte längre Hultsfredsbo. Känns lite sorgligt och så eftersom jag trivts så jävla bra i Hultsfred, men samtidigt har jag ju vetat sen jag flyttade dit nu senast att jag skulle flytta därifrån så. Men det var en trevlig tid där som jag ngo alltid kommer minnas med glädje.
När jag försat gången lämnade Hultsfred i början av januari 2006 trodde jag inte att jag skulle återvända (annat än som festivalbesökare). Men det gjorde jag och nu lämnar jag Hultsfred ännu en gång, fast åt andra hållet. Det är jag på sätt och vis jävligt nöd med eftersom det visar att jag lyckats med mina studier mycket bättre än jag gjrode sist men samtidigt är det också lite trist eftersom jag trivts så bra och så. Man skulle kunna säga att det känns både bättre och sämre tt lämna nu än det gjorde då. Helt klart en rätt speciell känsla, och när man sa adjö till lägenheten och sedan rullade ut från Hultsfred och visste att det var sista gången på ett tag man färdades på gatorna där kändes det naturligtvis lite sorgligt så där som det gör att lämna en plats man trivts på. Och det måste erkännas att det kändes en aning märkligt att gå den där biten från konsum jag gått så många gånger och veta att det var sista gången man gick den vägen, att det var sista gången man stängde lägenhetsdörren och gick nerför trapporna i trappuppgången när man skulle åka därifrån och så vidare. Det har på något sätt varit ens liv och nu är det inte det längre. Lägenheten i Hutlsfred har varit hemma och helt plötsligt är det inte det, en liten omställning så klart. Det har varit fantastiskt att bo i Hultsfred men nu är kapitlet Hultsfred slut, det är dags att vända blad och påbörja ett nytt, kapitlet Kalmar.
Vågar väl dock kanske gissa att det finns risk för viss sentimentalitet dom närmsta dagarna när jag tänker tillbaka på allt roligt som hänt där och innan jag riktigt kommit till rätta och så här nere, men så är det ju liksom.

Själva flyttandet och så gick rätt hyfsat. Var lite jobbigt att bära ner allt så klart men bara man hade fått ner den tunga hyllan gick det ganska smidigt. Bilresan hit ner gick också bra och den finns inte så mycket att säga om.
Så kom vi hit, öppnade lägenhetsdörren och insåg att vi inte skulle behvöa bära särskilt mycket eftersom det gick att backa upp släppet så det stod ett apr meter från altandörren. Det var gött kan jag säga. Så att bära in grejerna gick helt galet smidigt. Dock är ju den här lägenheten ganska mycket mindre än den jag hade i Hutlsfred så det krävdes lite finderande innan vi kom fram till hur vi skulle möblera för att det skulle bli bra. Men till slut hittade vi en ganska bra lösning i alla fall, får ta lite bilder nån dag så ni får se hur det ser ut.
När vi höll på att packa in visade det sej förresten att jag är typ granne med en av mina klasskamrater. Kul får man väl säga.
Angående lägenheten så verkar den helt okej hittills. Men man måste ju bo in sej några dar innan man kan säga hur man trivs även om första intrycket är gott. Ska man säga något negativt så är det väl att det inte finns persienner (det ska vi dock åka och köpa imorrn). Men jag ska nog kuna trivas rätt bra här också bara jag komemr ordning.

Digital-tv:n lyckades vi få igång också, men det krävdes en del pillande och så innan vi fick till det och vi har inte riktigt lyckats få igång videon än men det ska vi titta lite närmare på imorrn, klockan var liksom mellan sju och åtta när vi höll på med det där och vi var rätt trötta allihop.
Nu känns det som jag mest skriver osammanhängande saker så jag avslutar nog det här blogginlägget nu och återkommer om en stund.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home