Sunday, January 25, 2009

Sista kvällen i Hultsfred, men sentimentaliteten får vänta

Ska strax gå och lägga mej, sista kvällen jag går och lägger mej som hultsfredsbo. Känns lite ledsamt nästan för jag har ju trivts kanon här men jag ska inte bli sentimental nu utan dom sentimentala inläggen tänkte jag spara tills imorrn (men då jävlar), men trots det bör sägas att det känns lite skumt och så vidare. Så där som det brukar göra när lägenheten är tommare än den brukar och man är på gång att flytta. En blandning av lite nervositet för att man inte riktigt vet vad som komma skall, lite sentimentalitet när man tänker tillbaka på alla fina stunder och sånt man haft på stället man flyttar ifrån, en gnutta förväntan och förhoppning, lite trötthet efter packande och liknande samt en nypa eller två av tvekan för om man verkligen gör rätt och så vidare. Det känns som kvällen inför en flytt helt enkelt.
Men som sagt, sentimentaliteten och det där får vänta tills imorrn någon gång.

Behöver nog gå upp relativt tidigt imorrn, är ju lite grann kvar att packa och så där och det kan ju vara skönt att inte komma iväg för sent och så. Dock behvöer jag inte ställ någon klocka, morsan och farsan är ju här och dom bruakr altid väsnas som sjutton när dom vkanr och går upp så då blir man väckt ändå.

Nåväl, jag återkommer imorgon. Ska försöka hinna med någon rapport innan vi åker imorrn tänkte jag men gör jag inte det så blir det sannlikt imorgon eftermiddag eller kväll (det är nämligen sagt att internetanslutningen ska fungera i princip direkt när jag kommer ner men gör den inte det blir jag sjukt sur och så får vi se när nästa blogginlägg dyker upp).
Men nu sova som sagt så god natt på er.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home