Tuesday, January 06, 2009

Mot Hultsfred imorrn

Imorrn är då det alltså dags att åka ner till Hutlfred igen. Det har varit trevligt att vara här att fira jul och nyår även om mycket tid har gått åt till skoljobb. Man har väl vant sej en del med den här lägenheten och så nu men den känslan jag skrev om någon av dom första dagarna att man är mer av en besökare än man var i den gamla lägenheten finns kvar, om än inte lika påtagligt. Måste dock erkänna att trappan inte känns lika jobbig nu som dom första dagarna. Då kändes det rätt fruktansvärt att vara tvungen att gå upp och ner i den där trappan så fort man skulle göra något men man vande sej efter några dagar (som tur är får man kanske säga).

Jag har varit här i ungefär två veckor men det har gått fort känns det som. Det känns inte alls längesen jag klev in här första gången. Fast samtidigt känns det ändå som att julafton och så där är rätt avlägset redan.
Ska dock bli skönt att komma tillbaka till Hultsfred, det är ju där jag bor liksom. En sak kommer jag dock sakna härifrån. Det snabba internetet. Morsan och farsan har betydligt snababre internet än mej och det märks kan jag säga. Även fast jag besöker samma sidor här och spenderar ungefär lika mycket tid på dom som vanligt så är jag så att säga klar mycket fortare här. Det är liksom laddningstider och massa sånt där som går betydligt fortare här. Nu när man har vant sej vid det här snabbare kommer det nog ta ett tag att vänja sej vid den vanliga hastigheten igen. Men sen när jag flyttar till Kalmar kommer jag också få rätt snabbt internet, det ser jag fram emot.

Packade förut förresten. Det var inte det lättaste kan jag säga men jag fick ner i princip allt till slut. Lämnar kvar lite grejer jag fick i julas som jag inte behöver ha där nere dom närmsta veckorna (morsan och farsan ska ta med det när dom kommer ner och hjälper mej flytta) men förutom det fick jag ner allt i väskan. Dock inte utan viss möda.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home