Thursday, February 19, 2009

Blev lite morgonradio på natten

Nu har klockan gått och blivit över två igen så jag ska ganska omedelbums gå och lägga mej. Egentligen hade jag tänkt gå och lägga mej för sisådär 45 minuter sen men så råkade jag få reda på att Annika hae varit med på morgonpasset på radio imorse så då var jag ju tvungen att leta upp det och lyssna på och så vidare så ja. Det var ett mycket trevligt inslag (så klart). Inslag med Annika är alltid trevliga men det här kändes lite extra trevligt på något sätt, kanske för att det var ganska långt och för att det pratades om lite andra grejer än det brukar i intervjuer och inslag och så vidare med Annika.
När jag ändå var inne på morgonpassets hemsida såg jag att dom hade lagt ut ett litet fint videoklipp med Annika också, det kan ni titta på här (det jag gillar bäst med klippet är slutet där man får se lite hur det ser ut hemma hos Annika, inte så mycket visserligen men lite grann i alla fall och sånt är ju alltid spännande).

Sjävla inslaget går att lyssna på om ni klickar på sändnignsarkiv (precis under bilden på programledarna höst upp) och väljer dagens avsnitt och sen spolar er fram genom programmet.

Men nu är det sängen som gäller så jag får väl önska god natt eller nått.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home