Wednesday, February 18, 2009

Bullar och en verkliget sensationell nyhet och lite annat

Helt plötsligt blev jag väldigt sugen på bullar. Jobbigt att bli sugen på sånt man inte har hemma bara så där.

I dagens Aftonbladet fanns bland annat en artikel med 9 tips om hur man ska göra för att bli gravid. Första tipste på listan var "ha sex". No shit liksom, vilken sensationell nyhet att det är en rätt bra grej att ha sex om man vill bli gravid. Inte för att verka dryg eller så men det känns liksom som att målgruppen för en sån artikel känner till att det kan vara ganska smart att ha sex om man vill skaffa barn, och känner man inte till det bör man kanske fundera ett par gånger till på om man verkligen ska ha barn. Just saying liksom.

Nu dök Morrissey upp i Spotify (lyssnar på en fin indieplaylst jag hittade för nån vecka sen), fantastiska "everyday is like sunday", den har man ju lyssnat på några gånger men den är fortfarande fantastisk.
Ett lustigt sammanträffande med det är förresten att jag lyssnade på The Smiths för första gången på rätt länge när jag lagade mat förut. Lite intressant så där.

Såg förresten att dom har börjat visa L word från på tv7. Det är ju en fantastisk serie. Speciellt första säsongen när Jenny slits mellan sina känslor för Tim och Marina. Visserligen innehåller den en del ganska omotiverad nakenhet men det lär man sej snart att bortse ifrån för att istället koncentrera sej på dom fina och engagerande relationsskilldringarna (och då som sagt framförallt Jennys kamp med sina egna känslor) och välgjorda personporträtten och så vidare. Som med alla riktigt bra serier blir man liksom engagerad i och bryr sej om hur det går för karaktärerna.

Och på tal om ingenting så har jag en hög med lite olika fakturor på skrivbordet. Ska försöka se till att betala dom under veckan så att inet förfallotiden går ut.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home